Menu

Det vrimler med Søren Pind kloner på Facebook

alt
På bare én nat er der dukket over 900 kloner af Søren Pind op på Facebook i protest mod den ny integrationsministers udtalelser om, at nydanskere skal »assimileres« og ikke integreres.

En facebookgruppe kaldet »Assimiler Søren Pind, skift dit profilbillede« har på en enkelt nat fået over 900 danskere til at skifte deres profilfoto ud med et billede af den nye Integrationsminister Søren Pind. Mange har også midlertidigt skiftet deres navn til Søren Pind.

Det vrimler kort sagt i disse timer med Søren Pind-kloner på Facebook, og antallet stiger time for time.

Facebook-gruppen forklarer, hvorfor den er oprettet:

»Vi vil gerne vise Søren Pind hvor kedeligt et land er når alle er assimilerede. Derfor opfordrer vi alle til at skifte deres profilbillede ud med Søren Pind.«

Nogle af gruppens deltagere synes ikke bare det er kedeligt, men også forvirrende og lidt skræmmende at se Søren Pind rundt om på Facebook:

»Sorry, men jeg er allerede ved at få spat af at se det billede allevegne, så jeg tror jeg beholder mit eget eller også udskifter jeg det med et blodigt flag igen.« skriver Pia Q i gruppen, med henvisning til hvad flere har kaldt regeringens blodige asylpolitik.

Hun får dog hurtigt et svar fra en anden deltager, som naturligvis hedder Søren Pind:

»Ved at få spat? Så bare vent til assimileringsprocessen er fuldført!«

Endnu en Søren Pind skriver: »Det her er at tage being John Malkovich til det næste niveau«, og henviser dermed til filmen Being John Malkovich om skuespilleren John Malkovich, der ser identiske kloner af sig selv alle vegne.

Du kan besøge gruppen og lade dig assimilere med den nye Integrationsminister Søren Pind på Facebook. Men vi advarer: Det kan være en skræmmende oplevelse at se sig selv forvandlet til en af de nu over 900 identiske kloner af Søren Pind, som i dag huserer på Facebook.

alt

Screenshot fra gruppens væg.

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?