Menu

Dansk Islam-modstander sigtet for opfordring til terror

   

Arkivfoto P77

En dansk mand aktiv på den yderste højrefløj er blevet sigtet for opfordring til terror mod muslimer.

Jimmy Andersen Kirkegaard kandidat til Borgmesterposten i 2013 i Randers og forhenværende medlem af det Islam fjendske parti Stop Islamiseringen af Danmark, er efter eget udsagn blevet sigtet for opfordring til terror mod muslimer i Danmark.

"De spørger, hvordan vi løser terror i dk? Nemt: fri jagt på alle muslimer, som man skyder bukke" sådan skrevJimmy Andersen Kirkegaard på Facebook tilbage i starten af året i den muslimfjendske gruppe Nej til Kriminelle Indvandrer og Islam.

Kommentaren om fri jagtsæson på muslimer, udløste så i sidste uge en sigtelse efter den danske terrorparagraf som straffer støtte eller opfordring til terror  - "Hej!Svarede på: hvad vi gør med terrorister som laver terror i Paris og i kbh! Skrev indfør jagtsæson på dem, som jægerne har på råvildt! Havde besøg af krimierne i forgårs er sigtet efter terror pgrf." skriver Jimmy Andersen Kirkegaard i dag i Facebook gruppen Nej til Kriminelle Indvandrer og Islam.

Maj- Britt Krittenstein stifter og administrator i gruppen Nej Til Kriminelle Indvandrer og Islam oplyser i gruppen at Jimmy Andersen Kirkegaard ikke er den eneste af gruppens medlemmer der er blevet sigtet for at overtræde den danske lovgivning.

Maj-Britt Krittenstein er selv politianmeldt for trusler og chikane samt for bifald af terrorhandlinger i Danmark.

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?