Menu

For Frihed - Pegida aktivist: Brænd Rådhus og Kommune af nu

For Frihed-Pegida aktivist opfordrer direkte borgere i Helsingør til at begå brandattentat på byens Rådhus og Kommunebygning.

 Aktivist fra den danske antimuslimske gadeprotest gruppe For Frihed - Pegida, opfordrer på sin Facebook profil borgere i Helsingør til at brande byens Rådhus og Kommunebygning af.

"Svineri ud over alle grænser... Brænd kommunen og rådhuset ned.....det er min opfordring til folk i Helsingør"  Sådan skriver Allan Nielsen til et link han deler med sine venner fra Den Korte Avis den 10 marts 2016.

Allan Jensen der færdes i miljøet omkring nynazistiske Danskernes Parti og Danmarks Nationale Front, er ofte med, når For Frihed -Pegida går på gaden i København.

Blandt andet var Allan Jensen med, da Tommy Robinson der tidligere var leder for den voldlige britiske antimuslimske organisation English Defence League og nu nyudnævnt talsmand for den britiske del af Pegida bevægelsen, gæstede København og talte under en For Frihed -Pegida protest på Axel Torv i København. (Se foto i toppen af artiklen.)

For Frihed - Pegida er del af den tyske Islamfjendske bevægelse PEGIDA og del af det det internationale Counterjihad Netværk. Counterjihad Netværket er en paraply -organisation, for flere forskelige bevægelser og enkelte personer der arbejder for et stop af en påstået islamiseringen af Europa og  som ønsker et stop for indvandringen fra muslimske lande.

Det er ikke første gang at en person der deltager i For Frihed - Pegida protesterne kommer med opfordring til brandattentat.

http://www.p77.dk/nyheder/948/948

Det er blevet dokumenteret og afdækket af Researchkollektivet Redox at For Frihed - Pegida tiltrækker nynazister og at disse går med på gaden, side om side sammen med lokalpolitikere fra blandt andet Dansk Folkeparti og med kendte højreradikale bloggere, såsom Kim Møller fra Uriasposten.

 

Screencap/Facebook/Facebook-public 2016

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?